Hieronder vindt u onze activiteiten voor de komende maanden

Voor ons jaarprogramma voor 2018-2019: klik hier

 Zondag 16 juni en 18 augustus: Gezinsfietstochten

Vertrek om 13.30 u aan het KWB lokaal voor een tochtje van 35 km aan een gemiddelde snelheid van 16 km/uur zodat iedereen mee kan.

Deelname gratis + verzekering en 1 gratis consumptie.       Iedereen welkom!

 Zondag 21 juli : Daguitstap met de fiets

 In Limburg kan je fietsen door het water. Dat hebben wij met onze KWB afdeling enkele jaren geleden ook al gedaan.

Maar kortelings kan je er ook fietsen door de toppen van de bomen. En dat willen we natuurlijk ook eens gaan doen.

 Wij starten ditmaal in Kwaadmechelen. Via het knooppuntensysteem maken we een tocht naar Hechtel Eksel langs de mooie Limburgse wegen. Wij hebben een tocht van 55 uitgestippeld. Er wordt gefietst aan een snelheid van 16 km/u. De tocht gaat langs knooppunt 272 waar we door de bomen kunnen fietsen.

Onderweg worden de nodige stops ingelast voor eten en drinken. U hoeft geen pick-nick mee te nemen (daar heeft KWB voor gezorgd).

Wij vertrekken stipt om 9.15u aan het KWB lokaal.

 

Degenen die hun fiets willen meegeven met het georganiseerd vervoer dienen wel op vrijdag 19 juli een seintje te geven aan Marcel Salaets op 0494/92 88 09. Tussen 18 en 20 uur aub.

Zij worden om 8.45 uur verwacht aan het KWB lokaal.

 Degenen die met eigen vervoer naar Kwaadmechelen rijden verwachten wij evenzeer aan het KWB lokaal om 9.15u. Dit om de fietsers zonder vervoer de mogelijkheid te geven om mee te rijden met iemand anders. Ook kunnen hier de afspraken gemaakt worden in geval van slecht weer. Op de website kwbramsel.be zal er om 08.00 uur een melding staan of de tocht bij twijfelachtig weer al dan niet zal doorgaan.

Plaats van de afspraak in Kwaadmechelen is de parking aan het Sportcentrum 't Vlietje in de Sportlaan 10A..

 Augustus of September: Vespatocht

 Wil je eens een leuke namiddag doorbrengen door met een scooter rond te toeren in het Hageland en in onze streek?

 Dan kan dat met onze KWB afdeling.

Praktisch

 -          Een zaterdagnamiddag in augustus of september (juiste datum is nog niet bepaald)

-          Kostprijs 40€ voor 4 uur. Extra passagier is +10€

-          Iedereen met wat evenwichtsgevoel kan overweg met een Vespa. Ze zijn volautomatisch, dus geen gedoe met versnellingen. Je hoeft enkel gas te geven, en op tijd te remmen uiteraard.

-          Wij hebben nog geen reservaties gemaakt. Dit doen we enkel als we het aantal deelnemers kennen.

-          Daarom vragen wij om je ten laatste eind juni te melden bij Marcel Salaets (liefst per mail marcel.salaets1@telenet.be) indien je geďnteresseerd bent. Met de geďnteresseerden bepalen we dan de datum en maken we de verdere praktische afspraken.

-          Het vertrek van de tocht zal in Rotselaar zijn. 

Toneelgroep KWB-KVLV is op zoek naar handige harry’s.

 KWB en KVLV brengen ieder jaar samen een toneelstuk op de planken. Wij zijn momenteel op zoek naar een aantal personen om onze decorploeg te versterken.

Ben je handig met hamer en zaag, heeft het plaatsen van een deur of een raam in een houten paneel geen geheimen voor jou, ben je handig in het maken van opstapjes, verhogen, draaiende muren, … en kan je je in de eerste weken van november hiervoor vrijmaken, dan ben jij de man/vrouw die we nodig hebben. Spreekt dit je aan en wil je meewerken binnen onze toffe toneelgroep, geef dan zeker een seintje aan Rudy Berghs (decorverantwoordelijke) 0483/601967 of Wim Wouters (voorzitter werkgroep) 0478/217286. Ook voor meer informatie kan je bij één van deze personen terecht.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

·