Voor het jaarprogramma 2022 - 2023: klik hier

 Vrijdag 27 januari: Kaartavond “Wiezen”

 Na een lange onderbreking organiseren wij opnieuw een kaartavond.

Wij spelen die avond “wiezen”.

De inleg bedraagt 5€. Start om 20.00 uur in het KWB lokaal.

Er zijn mooie prijzen te verdienen! Kaartliefhebbers op post!

 Vrijdag 10 februari: Rummikub

Rummikub is een leuk en boeiend gezelschapsspel. Het gaat erom om zo snel mogelijk alle stenen die op je opzetplankje staan weg te spelen door gekleurde cijfers, series of slimme combinaties op het speelveld neer te leggen. De speler die als eerste alle stenen kan weg spelen wint het spel.

 Moeilijk is het niet. Iedereen kan het spelen.

 Degenen die het spel al kennen kunnen rustig enkele spelletjes spelen.

 Voor de “beginners” leggen we de spelregels uit en begeleiden we de eerste spelletjes. Nadien kan je jezelf meten met de andere spelers.

 Aanvang om 13.30 uur in het KWB lokaal. Deelname is gratis

 Zondag 12 februari: Valentijnontbijt!

 Scoor al op voorhand een aantal goede punten.

 Deze zondagmorgen bezorgt de KWB een korf vol lekkers aan huis om je partner of geliefde of iemand anders eens extra te verwennen met een heerlijk ontbijt voor 2 personen.

Prijs: 20€       Bestellen voor 5 februari aub  

 Stort het bedrag van je bestelling op rekening BE66 9793 8591 8343 van KWB Ramsel met vermelding van het afleveradres en het uur van levering (tussen 7.30 u en 10 u).

 Opm: Je kan de waardebon van 5€ van 2023 en de waardebon van 5€ die je vindt in boekje met de kortingsbonnen dat bij deze nieuwsbrief gevoegd is, gebruiken.

Geef de waardebonnen bij de levering van de korf af aan degene die de korf brengt. Hij zal je de tegenwaarde in cash geld onmiddellijk terug betalen.

Je moet het aantal waardebonnen niet vermelden bij betaling, zorg wel dat ze bij levering klaar liggen zodat alles vlot kan verlopen.