KWB Ramsel is een socio-culturele organisatie en is een lokale afdeling van de nationale organisatie KWB (Kristelijke Werknemersbeweging).

 

De KWB telt in Vlaanderen 90.000 leden en 900 plaatselijke afdelingen.

In Ramsel zijn we momenteel met 270 leden en 28 bestuursleden waardoor we één van de grootste plaatselijke afdelingen zijn van het verbond Antwerpen.

Wij organiseren een uiteenlopende waaier van activiteiten die verschillende terreinen bestrijken: ontspanning, vorming, ontmoeting, dienstverlening, sport... 

Onze KWB staat open voor alle werknemers en hun gezinsleden en in ons programma hebben wij een ruim aanbod voor zowel volwassenen als jeugd en kinderen.

Een van de doelstellingen van onze vereniging is "mensen samen brengen". Hiermee willen wij een antwoord bieden op het stijgende individualisme en op de groei naar echt sociaal contact. Wij stimuleren dan ook gezonde, sociale en betaalbare ontspanning. 

Met deze vernieuwde WEB site komen wij tegemoet aan de verwachting van de vele jonge leden van onze afdeling. Wij hopen dat dit modern communicatiemiddel zal bijdragen tot een vlotter kontact tussen de afdeling en de leden waardoor wij nog meer –vooral jonge- leden kunnen betrekken bij onze activiteiten.